Sortieren nach:
  • -
    Rez. von Michelle Mart, History Faculty, Penn State Berks Faculty
    • Cohen, Benjamin R.: Pure Adulteration. Cheating on Nature in the Age of Manufactured Food, Chicago 2019
  • -
    Rez. von Michelle Mart, History Faculty, Penn State Berks Faculty
    • Hamilton, Shane: Supermarket USA. Food and Power in the Cold War Farms Race, New Haven 2018
  • -
    Rez. von Julius Wilm, Institut für Anglistik, Germanistik und Romanistik (ENGEROM), Universität Kopenhagen
    • Clark Shire, Laurel: The Threshold of Manifest Destiny. Gender and National Expansion in Florida, Philadelphia 2016
    • Edwards, Richard; Friefeld, Jacob K.; Wingo, Rebecca S.: Homesteading the Plains. Toward a New History, Lincoln 2017
  • -
    Rez. von Beat Bächi, Institut für Medizingeschichte, Universität Bern
    • Smith-Howard, Kendra: Pure and Modern Milk. An Environmental History since 1900, Oxford 2017
  • -
    Rez. von Laetitia Lenel, Institut für Geschichtswissenschaften, Humboldt-Universität zu Berlin
    • Pietruska, Jamie L.: Looking Forward. Prediction and Uncertainty in Modern America, Chicago 2017
  • -
    Rez. von Michael Egan, Department of History, McMaster University
    • Mart, Michelle: Pesticides, a Love Story. America's Enduring Embrace of Dangerous Chemicals, Lawrence 2015
  • -
    Rez. von Caroline Rosenthal, Institut für Anglistik/Amerikanistik, Universität Jena
    • Vester, Katharina: A Taste of Power. Food and American Identities, Oakland 2015
  • -
    Rez. von Anita Sauckel, Institut für Nordische Philologie, Ludwig-Maximilians-Universität München
    • Findeisen, Jörg-Peter: Vinland – Die Entdeckungsfahrten der Wikinger von Island nach Grönland und Amerika. Erik der Rote, Bjarni Herjulfsson, Leif Eriksson und Thorfinn Karlsefni, Kiel 2011
Seite 1 (8 Einträge)