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    Rez. von Timo Bonengel, Sammlungs- und Forschungsverbund Gotha, Universität Erfurt
    • Milov, Sarah: The Cigarette. A Political History, Cambridge, MA 2019
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    Rez. von Michelle Mart, History Faculty, Penn State Berks Faculty
    • Cohen, Benjamin R.: Pure Adulteration. Cheating on Nature in the Age of Manufactured Food, Chicago 2019
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    Rez. von Laura-Elena Keck, Institut für Kulturwissenschaften, Universität Leipzig
    • Specht, Joshua: Red Meat Republic. A Hoof-To-Table History of How Beef Changed America, Princeton 2019
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    Rez. von Samuël Coghe, Friedrich-Meinecke-Institut, Freie Universität Berlin
    • McVety, Amanda Kay: The Rinderpest Campaigns. A Virus, Its Vaccines, and Global Development in the Twentieth Century, Cambridge 2018
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    Rez. von Michelle Mart, History Faculty, Penn State Berks Faculty
    • Hamilton, Shane: Supermarket USA. Food and Power in the Cold War Farms Race, New Haven 2018
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    Rez. von Julius Wilm, Institut für Anglistik, Germanistik und Romanistik (ENGEROM), Universität Kopenhagen
    • Clark Shire, Laurel: The Threshold of Manifest Destiny. Gender and National Expansion in Florida, Philadelphia 2016
    • Edwards, Richard; Friefeld, Jacob K.; Wingo, Rebecca S.: Homesteading the Plains. Toward a New History, Lincoln 2017
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    Rez. von Beat Bächi, Institut für Medizingeschichte, Universität Bern
    • Smith-Howard, Kendra: Pure and Modern Milk. An Environmental History since 1900, Oxford 2017
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    Rez. von Laetitia Lenel, Institut für Geschichtswissenschaften, Humboldt-Universität zu Berlin
    • Pietruska, Jamie L.: Looking Forward. Prediction and Uncertainty in Modern America, Chicago 2017
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    Rez. von Heidi Tworek, The University of British Colombia, Vancouver
    • Zimmer, Thomas: Welt ohne Krankheit. Geschichte der internationalen Gesundheitspolitik 1940–1970, Göttingen 2017
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    Rez. von Michael Egan, Department of History, McMaster University
    • Mart, Michelle: Pesticides, a Love Story. America's Enduring Embrace of Dangerous Chemicals, Lawrence 2015
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    Rez. von Caroline Rosenthal, Institut für Anglistik/Amerikanistik, Universität Jena
    • Vester, Katharina: A Taste of Power. Food and American Identities, Oakland 2015
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