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    Rez. von Michelle Mart, History Faculty, Penn State Berks Faculty
    • Cohen, Benjamin R.: Pure Adulteration. Cheating on Nature in the Age of Manufactured Food, Chicago 2019
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    Rez. von Laura-Elena Keck, Institut für Kulturwissenschaften, Universität Leipzig
    • Specht, Joshua: Red Meat Republic. A Hoof-To-Table History of How Beef Changed America, Princeton 2019
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    Rez. von Julius Wilm, Institut für Anglistik, Germanistik und Romanistik (ENGEROM), Universität Kopenhagen
    • Clark Shire, Laurel: The Threshold of Manifest Destiny. Gender and National Expansion in Florida, Philadelphia 2016
    • Edwards, Richard; Friefeld, Jacob K.; Wingo, Rebecca S.: Homesteading the Plains. Toward a New History, Lincoln 2017
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    Rez. von Laetitia Lenel, Institut für Geschichtswissenschaften, Humboldt-Universität zu Berlin
    • Pietruska, Jamie L.: Looking Forward. Prediction and Uncertainty in Modern America, Chicago 2017
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    Rez. von Felipe Fernández, Lateinamerika-Institut, Freie Universität Berlin
    • Leal, Claudia: Landscapes of Freedom. Building a Postemancipation Society in the Rainforests of Western Colombia, Tucson 2018
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    Rez. von Johannes Häfner, Philipps-Universität Marburg
    • Linne, Karsten: Von Witzenhausen in die Welt. Ausbildung und Arbeit von Tropenlandwirten 1898 bis 1971, Göttingen 2017
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    Rez. von Isaac Campos, Department of History, University of Cincinnati
    • Gootenberg, Paul: Andean Cocaine. The Making of a Global Drug, Chapel Hill 2008
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    Rez. von Jose Enrique Covarrubias V., Instituto de Investigaciones Historicas, Universidad Nacional Autónoma de México
    • Deylen, Wiebke von: Ländliches Wirtschaftsleben im spätkolonialen Mexiko. Eine mikrohistorische Studie in einem multiehtnischen Distrikt: Cholula 1750-1810, Hamburg 2003
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